Obavijest svim kandidatima

U sustavu za prijavu i upis u 1. godinu diplomskog studija, objavljeni su rezultati provedenih kvalifikacijskih i razredbenih postupaka za upis kandidata u 1. upisnom krugu.

Svim kandidatima, prijavljenim u 1. upisnom krugu, od sutra, 29. rujna u 9 sati, bit će omogućeno da u sustavu za prijavu, potvrde namjeru upisa studija (i smjera) na kojem su stekli pravo upisa.

Rok za potvrdu namjere upisa studija je u petak, 30. rujna u 23.59

Pristupnice i pristupnici koji ne obave upis u propisanom roku gube pravo upisa

Za studijske programe na kojima nije popunjena upisna kvota u 1. upisnom krugu, organizirat će se prijave putem online sustava.
Prijave u 2. upisnom krugu zaprimaju se putem sustava u ponedjeljak, 3. listopada 2022. do 23.59.

Kvalifikacijski postupci za kandidate bit će organizirani u utorak, 4. listopada 2022. Rezultati kvalifikacijskih postupaka u 2. krugu bit će objavljeni na mrežnim stranicama diplomski-upisi.ffzg.unizg.hr
Ukoliko je broj prijava za upis na diplomske studije veći od upisne kvote, za pristupnike koji su u kvalifikacijskom postupku stekli uvjete, organizirat će se razredbeni postupak u sklopu kojega će se vrednovati
njihova postignuća. Popis studija na kojima će se održati razredbeni postupci, bit će objavljen 4. listopada u sklopu objave rezultata kvalifikacijskih postupaka.

Razredbeni postupci u 2. krugu bit će održani 5. listopada. 2022. godine.

Informacije o prijavama i upisima mogu se dobiti u Info centru:

– telefonski – 01/4092-013 i 01/4092-203

– na e-mail adresu: info-centar@ffzg.hr